SHOOT AT KLCC (II)

 Huhuhu agak lama masa di ambil untuk upload gambar bahagian II .. buzy maaaa banyak kerja yang aku kene setlekan, oklah kita sambung kembali yer… kali ni tiada hold-hold entry lagi ;)

Inilah Kak Azah, paling rapat denganku..selalu kalau  ada masalah atau ada projek baik punya memang  kamilah berdualah akan kesana sini.. Dia ni single lagi so kalau siapa nak tackle boleh email nurul ok.. ;)

 Ini..tak perlu diwar-warkan sebab semua sudah maklum hahaha… gambar ni kak azah yang ambik kan..nasib baik cute hahaha

  Wahh kenapa tiba-tiba Kay mempunyai adik kembar??

 

 Masa ni disnap secara rambang koo..sebab tu aku jadi macam tu..senget plak tu..Kay stady aje dengan speak yang  baru beli dekat Vincci haha..

 

Gadis ini dalam hatinya ada taman tau..suka senyum tak kira tempat..itu yang ada sinar dimukanya..kan senyuman itu sedekah..

 

Aku dan Kay..masa ni dari food court, nak turun kebawah naik lif..sementara menunggu Kak azah sempat snap..orang-orang yang macam ni amatlah aku berkenan tau..hahaha 

  

Dekat Taman Klcc, walaupun ramai orang dihadapan kami tapi tidak dihiraukan..janji aku puas berfoto ;)

 

Sangat suka dengan gambar ni..semuanya nampak sempurna aje..Kak azah dan Kay sila framekan gambar ini ya.. 

 

Nampak tak cahaya kelip-kelip tu?? wokey tu aku saja-saja edit kasi ada macam power sikit .. ehh bukan power ranger T____T 

Kay mana kau mahu bawa aku terbang??? 

Inilah kawan baruku dari Iran..jumpa pun di Klcc dan dialah yang sukarela untuk mengambil gambar-gambar kami..ehh aku bukan paksa dia tau..masa tengah shok kami bergambar dia dan ayahnya duduk betul-betul berhampiran dengan kitaorang…ayah dia ingat kitaorang ni pelancong wahhh dasyat!! mungkin sebab tengok kitaorang sakan bergambar kot hehehe..Ohh ya namanya Tabar tak silap..dia ni baru aje sampai di Malaysia untuk menyambung pengajiannya peringkat ijazah..sangat friendly dan tak sombong.

Penat kaki aku menapak dalam Klcc tu dan perut ku sudah menari dangdut, kitaorang pun pergi mencari makanan untuk dimakan..akhirnya tekak aku meminta tempayyaki untuk dimakan…Selepas aktiviti makan selesai kami terus membawa haluan masing-masing T____T

6 Comments

  • At 2010.06.28 10:56, Sumijelly said:

    lama gak x bertandang ke klcc nie..ramai warga asing lagi x kat taman tu?? huhuhu

    • At 2010.06.28 11:16, nurulhasmiza said:

      warga asing tu memang ramai …tak penah surut pun hehehe

      • At 2010.06.28 15:00, REDBLOODSNOW said:

        WAHH…LAWA² SEMUA PIC DI CAPTURE…AILIKEEE :)

        • At 2010.06.28 15:26, nurulhasmiza said:

          thanks sudi singgah sini..ala awak punya blog pun apa kurangnya cun melecun lagi tu hehehehe

          • At 2010.06.29 18:40, baharak said:

            Thats a beautiful blog.It’s very attractive .would you like send to me,my pic?

            • At 2010.06.30 10:53, Nurul Pinky said:

              ok..i can send your pic at facebook ok dear??

              (Required)
              (Required, will not be published)