VIDEO AIRIEL PETERPAN & LUNA MAYA

Cerita dah basi siap Airiel dah ditangkap pun baru aku tergedik-gedik nak buat entry pasalnya hehe..

Sebelum ini memang ada member kenalan di Twitterku bertanyakan sama ada video panas mereka sudah sampai ke Malaysia ke belum?? biasalah aku ni kan agak blur-blur sikit..ingatkan video cerita terbaru mereka HAHA..opss tak kelakar sudeyyyy..

Ada tu siap emailkan pada aku tanyakan nak ke video tu..aku hanya berkata kalau ko berani hantar silakan dan jangan menyesal kiranya muka ko ditumbuk olehku….tengok…bertapa aku memang pantang siapa-siapa yang menghantar benda-benda yang bukan-bukan ke dalam emailku…

Korang ni macam aku tak tahu, sibuk google cari video Airiel dan luna maya kan??? nak ke?? carilah sendiri yer bab aku memang tak ambik port hahaha..Kesian jugak aku pada Airiel dan luna maya ni tapi itulah pandai buat pandailah tanggungkan..terutama keluarga-keluarga mereka mesti malu kan huisyyyy..mintak-mintaklah simpang dari keuarga aku..

Dah jangan nak google-google lagi ok!!!

6 Comments

  • At 2010.06.29 13:30, Syafrizal said:

    nama pun player.. faham2 je la eh hehe

    • At 2010.06.30 10:52, Nurul Pinky said:

      maybe orang lain kot..jgn salah sangka cepat sangat…

      • At 2010.06.30 11:35, kakinakl said:

        salam…mereka tweet kat twitter sape nak join..akak pun katalah nak..alhamdulliah terus dpat..klu ada lagi cuberlah yer

        • At 2010.06.30 11:45, Nurul Pinky said:

          apa nickname twitter tu??nuffnang punya ke??

          • At 2010.07.05 13:28, en_me said:

            video panas tewww.. uhuhu

            • At 2010.07.05 14:23, Nurul Pinky said:

              Kesian pada mereka sekiranya bukan mereka yang melakukannya huhu

              (Required)
              (Required, will not be published)