UPAH UNTUK JURUGAMBAR CEKIK DARAH

Korang sayang aku tak?? tetiba aje nak cakap macam ni T_____T perut kenyang sangat sebab baru makan roti canai telur abg fuad belanja..HAHA ayat yang anda semua tak nak tahu pun tak pe kan?

Mata baru habis berair sebab siapkan jahitan manik orang huhu. bercinta jugaklah aku nak menyiapkannya..tapi disebabkan hobi secara tak langsung penat pun tolak ketepi..cuba kalau berblog compem penat macam aner pun tak kan tolak ketepi malah akan tarik dan dakap aikkk asal ni? HAHAHA…

Oklah sebenarnya aku nak citer pasal seorang ” cameraman ” yang agak cekik darah ni..ada ke patut bila aku suruh dia ambik gambar aku boleh buat dekk aje..memanglah dia tak mintak upah tapi dia suruh aku belikan DSLR untuknya huhu pitam nyahhh…

Inilah kamera impian aku dan My love….inshaAllah impian tu akan tercapai…

Aku ni memang suka bergambar tak kira dimana tempat pun ..aku peduli apa bedal ajelah janji hati ku puas dan pulang dengan senyuman sampai ke telinga ehh ada ke?? entah…

Korang nak tahu siapa gerangan cameraman yang demand tu?? dia ialah SUAMI ku En Zeli Effendi…huhu melampau betul nak mintak DSLR hanya kerana nak ambik gambar bini dia yang ciut – miut ni…siap cakap ” kalau nak i ambik gambar by tanpa disuruh beli DSLR tu barulah ok hahaha “ wow!! Wahai cik abang tong-tonglah, tak pun you aje belikan untuk i haahahaha…

Oklah mood kureng petang-petang macam ni tapi sebab nak jadi blogger tegar harus publish entry jugak…ohhh menci tau mak..ahaakkk..

Cau cin cau jom minum cincau ;)

7 Comments

  • At 2010.05.13 08:19, ?? Cik Puan Mimi ?? said:

    ok la tu dik non, makin glams la gambar2 nurul nanti. eh akak baru perasan gambar kawin kau kat sebelah (nampak nau sebelum ni tak tengok kat sidebarkan.. ) cantik giler gambar kawin kau nurul .. i like

    • At 2010.05.13 09:08, Sham Ummi Echa said:

      hahaha pndai laki ko

      • At 2010.05.13 18:04, miss lolly a.k.a luvfareda said:

        wakakaka.

        xpelah. cakap kat suami amek je kamera yg guna film kodak tu. bini tatap akan cun =)

        • At 2010.05.14 01:31, Redbloodsnow said:

          yang… ur camera idaman tuh was mine too. hi fiveee!!! hehe. bile ek kte leh dpt kan…sobsobsob nangis :(

          • At 2010.05.14 09:12, kak ina kl said:

            nasib baik dia cakap camtu..kalau cakap yang lain..ehmm parah..

            memang best kalau dpt camera camtu..bestnya kalau dapat kan

            • At 2010.05.22 03:45, Bruce said:

              ok la tu dik non, makin glams la gambar2 nurul nanti. eh akak baru perasan gambar kawin kau kat sebelah (nampak nau sebelum ni tak tengok kat sidebarkan.. ) cantik giler gambar kawin kau nurul .. i like

              • At 2010.05.29 20:19, Steve said:

                hahaha pndai laki ko

                (Required)
                (Required, will not be published)