SEKITAR MAJLIS PERSANDINGAN BIENDA

 Salam semua, kali ni nak cerita tentang isu dah lama..tapi lama tak lamalah jugak masih panas!!! ;)

Oklah sebenarnya Bienda ni kawan adik aku Nadia, pertemuan mereka di dalam flight fireflyz  sewaktu pulang ke Hospital Kubang Kerian. Adik aku ni masa tu praktikal di hospital tu so setiap minggu dia ni berulang dari Kelantan ke Kl..kopak papa aku melayan kerenah dia ni huhuhu. Perkenalan secara tidak sengaja ni berlaku sewaktu bienda hampir nak pengsan dalam flight, iyelah masa tu,  Bienda ni baru lepas pembedahan jantungkan..Adik aku hanya membantu memberi minuman untuk memudahkan Bienda makan ubat. Ingatkan sampai disitu aje perhubungan mereka, tapi rupanya mereka berhubung sehingga kini.

Chopppp jangan ko tanyakan bila Bienda nikah udah ye sebab itu memang adik aku akan zippppppp mulutnya hahaha..ehhh bukan korang  je yang tak tahu malahan aku ni, kakak kandungnya pun dia tak bagitahu huhuhu betu;-betul pegang amanah ni ;)

So untuk Bienda, Selamat pengantin baru semoga kekal hingga akhir hayat bersama Boy ye….nanti boleh kita keluar lagi yerk hehehehe…

 

Boy,Bienda dan Nadia

 Farahwahida dan Nadia..

 Betty dan Nadia

 Masa persalinan ala Bollywood, sangat cantik ko masa ni hehehe, adik aku dah mula berangan nanti dia kahwin nak pakai warna ni hahahaha

 

 Tudung dan handbag aku sponsor baju 1 set dan rantai mengelip mamaku, adik aku ni hanya tadah badan aje menunggu orang belikan. kalau nak tunggu dia beli memang idokkkk lah jawabnya hehehehe. apa yang dia tahu belajar..belajar..belajar..

 Ramai artist masa ni hadir..

 Nadia, Mustafa kamal dan wifenya

 Elyana ni tak sombonglah adik aku cakap, rilex dan sempoi habislah!!

 Yatt datang ngan anak dan suaminya..kecik aje orangnya ye hehehehe

 Eh cantik shawl ko tu hehehehe

 Ko bila lagi ye??? dengan siapa jeng..jeng..jeng..

Shida ibu  Bienda, maaf tak dapat datang berbuka dengan family auntie ramadhan lalu bab malu hahahaha.. ini ayat adik aku Nadia ;)

 

Ok sudah tamat…

 

5 Comments

  • At 2010.10.20 10:51, kyuubi said:

    wah untungnya dia….

    • At 2010.10.20 14:06, sue said:

      ala baru nak korek rahsia bienda…hahaha

      • At 2010.10.22 09:08, kak ina kl said:

        salam nurul akak dah buat dah N3 yer..untunglah adik kamu dapat jumpa artis.

        • At 2010.10.27 06:52, aparadekto said:

          Hey, I can’t view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.

          • At 2010.11.17 03:03, viagra bestellen said:

            What a nice post. I really love reading these types or articles. I can?t wait to see what others have to say.

            (Required)
            (Required, will not be published)