FAMILY TRIP AT KOTA KINABALU 2010

Alhamdulillah, akhirnya masa yang ditunggu-tunggu telah tiba jua setelah menahan jiwa dan raga untuk bercuti kooo..Semasa korang semua sedang membaca entry kali ini (ehh ada ke orang nak baca blog aku ni ) kami semua sudah terbang menaiki pesawat Airasia jam 6.30am..

Kali ini percutian yang dipilih adalah KOTA KINABALU SABAH..al-maklumlah papa aku teringin benar untuk berjumpa dengan sahabat lamanya disini, lagipun aku dan adik-adik belum penah menjejakkan kaki di KK kecuali mamaku yang telah bermastautin sementara disini suatu ketika dulu T_____T

Percutian kali ini memang syok habislah sebab semua adik beradik ku akan berkumpul..inilah acara yang ditunggu setiap tahun oleh mama dan papaku…bukan setakat ahli keluarga aku aje, jiran-jiran aku dan sepupu sepapat aku pun join hahahahahahahahaha..meriahhhh..meriahhh oooo…

Hotel dan flight memang telah dibook pada awal bulan April lagi¬† T___T ¬†kalau lambat-lambat alamak full bookinglah weiii cik kak oiii…lagipun kalau beli awal-awal dapat diskaun rebat-rebat lagi HIHIHI..hotel yang aku book semestinya perlu ada WIFI & SWIMMING POOL almaklumlah adik-adik aku ni pe’rak nak mandi kolam memanjang ishh..ishhh..ishhh…

Oklah entry akan diupdate setiap hari aku berada di sini, untuk mengelakkan tiada mood dikemudian hari bila dah sampai ke rumah sendiri HAHAHA… ;)

Niat dihati hanya jalan-jalan aje ;)

No Comments

(Required)
(Required, will not be published)