EHH NAK TAYANG MUKA KE SHAWL??

November 9th, 2010 by Nurul Pinky

 

Salam 1 Malaysia & Dunia… 

Hari ini tak tahu nak update pasal apa sebab no idea..idea datanglah wahai ko…nasib baik Kak azah bagi gambar aku ni so secara tak langsung boleh update janji tak tinggal blog tanpa sebarang update gitu…uwekkkk 

Dalam banyak-banyak shawl yang aku ada, inilah shawl yang paling aku suka sebab bila pakai terletak aje hehehe..pulak tu ada bling-bling gitu lagilah bertambah syokkkkkk. First, aku pakai di office 2 minggu yang lalu,  now kak azah dan Kay pun sudah menyusul yahoooooo ada geng!! Bila korang nak tayang yer?? 

Belum lagi daku pakai warna merah, hijau dan banyak lagilah hehehehe..ehh lupa nak bagitahu shawl ni aku ada jual di blogshop onlineku RM20.00 je hehe. Macam-macam colour ada, sampai rambang mataku T______T yang penting En Fendi suka, i akan pakai lagi..lagi dan lagi tapi lain-lain colourlah hahaha..bila aku pakai colour lain aku update yer.. 

 

Ehh rasa macam dah kurus sikitlah ahakkkkk..mesti My love baca dia tergelak-gelak punya..tak pe by akan buktikan and now dah ada perubahan sikit..tungguuuu!! Ok bila dah menjadi apa yang aku amalkan ni, nanti Nurul kongsikan ye hehehe..kene cuba dulu sebelum beri Tip pada orang kang tak menjadi tak pasal-pasal aku yang kene hehe. Tapi kan nurul dah jumpa vitamin untuk gebukan, putihkan dan cantikkan kulit muka dan badan luar dalam..seriusss..yang nurul tahu tu, sebab ada sorang dua member di office tegur T____T harganya dalam RM150.00 untuk stok 2 bulan berbaloilah kan?? 

Oklah bye..assalamualaikum -sign out-

THANKS NUFFNANG..TAK PASAL-PASAL DAPAT FACIAL MUKA FREE ;)

November 8th, 2010 by Nurul Pinky

Selamat Pagi Cikgu!! gaya upin ipin tau ahakkk..  

Hari Sabtu lepas, i pergi Times Square youuuu…dapat invite dari Pusat Kecantikan Skin 11 melalui Nuffnang. Berbaloi tau letak iklan Nuffnang kat dalam blog, secara tak langsung kita dapat jemputan untuk mana-mana produk baru dipasaran selain dapat menambah kenalan baru. Hye nama saya Nurul Pinky tetiba-tiba T___T  

Kami kesini atas jemputan, so mari kita tengok gambar sambil kuterangkan lagi afdal aminnn.  

 Inilah orang penting dibelakang saya selain ma,papa, dan adik-beradik..Jurugambar saya memang dikhaskan untuk saya seorang.. ada orang nak pinjam?? no..no..no..memang setiap kali saya kemana-mana gambar mesti diambil secara saya sedar atau tidak..Good!!  

 Kalau sesiapa nak buat facial di SKIN 11, boleh juga menggunakan kredit kad sekiranya wang tunai enggak dibawa ya buk. Bagi sesetengah orang memang tak suka bawa duit tunai boleh juga bawa debit kad. Den freee hehehe mak mertua aje kono bayar.  

 Nyaman aje bila masuk sini..tak sabar-sabar rasanya nak menadah muka ini, lagipun akukan baru habis main bola tampar so sedang elok benarlah tu yer..compem banyak bintik hitam tengah bermaharajalela..lepas ni ko rasalah tamparannya bila suka suki aje buat sarang di kulit mukaku ini HAHAHA.  

 Produk disini semua dari Singapore Lab..setiap botol seperti pembersih,penyegar dan pelembab semuanya dalam botol yang agak besar, kiranya berbaloilah sebab boleh tahan lama hehehe contohnya macam Clinique punya set.  

 Sebelum dipanggil, mari chat-chat dulu..rehatkan minda, fikirkan apa yang nak shopping lepas facial ni supaya rasa tidak bersalah..ehh tak..tak..  

 Hah kali ni bawa ibu mertuaku, ajak mama dia tak nak sebab minggu lepas baru pergi facial muka dengan adikku Nadia..ooo patutlah jual mahal yer.   Aku punya facial treatment free, mama mertua aku je kene RM38.00 untuk 1 pakej lengkap termasuk collegen sekali..kalau ikutkan harga sebenar Rm 300++ tapi kerana ada promosi hanya Rm38.00 sahaja..sangat-sangat best ooo  

 Muka tak sabar nak buat facial muka hehehe..  

 Ehh lentok pulak..ni muka sebelum di facial yer..  

 Inilah Pusat Kecantikan tersebut..tingkat 2 berdekatan dengan Elianto  

 Nampak tak promosi belakang tu?? hah apa lagi ditunggu cepatlah kesini yer, suasana biliknya fuhhh sangat nyaman..masuk bilik aje disuruh tukar dengan pakaian yang disediakan sebab untuk menyenangkan mereka mengurut kita..Yang bestnya bila letak scrub, masker dan collogen sejukkkkkkkkk rasanya hehehe, ambik masa 2 jam  sampai pinggangku ini pusing kiri kananlah sementara nak siap..walaweiiii rasa nak pergi lagilah T___________________________T  

Mukaku rasa licin oooo sekarang ni hehehe ;)

TUKANG BAWA BEG MAMA KANDUNG DI KLCC

November 4th, 2010 by Nurul Pinky

 Salam Bulan November, tak sabarnya tunggu Disember tapi tak sanggup untuk melangkah ke alaf 2011.

Ini cerita semasa di KLCC hanya untuk cuci mata pada niat asal kedatangan HAHA.. niat aku dan mama mula terpesong bila nampak CADAR, BAJU,KASUT, HANDBEG DAN MACAM-MACAM lagi yang tidak mampu disebut.Nafsu perempuan memang begitu.tidak boleh dinafikan..sila terima kenyataan yer..

Ohh kebetulan masa tu ada pelancaran perfume Dior yang terbaru, apa lagi kutadah badan oooo bukan tangan. apa barang tadah tangan sikit aje dapat, tadah badan depan belakang ada bauuuuuu! tapi tak beli pun, mama tak bagi sebab ada perfume yang masih belum dibuka kat rumah HUHU melepas!!!

 Aku suka gambar ni, macam disatu lorong yang dilimpahi dengan daun-daun hijau dan bunga rose..ehh tetib teringat WINTER SONATA..nak aje aku rembat perfume gergasi tu compem 3 tahun ko tak habis HAHAHA.

Alamak muka diambik dari arah dekat benciiiiiii..masa ni dahlah ada jerawat seketul..tu diiaaaa nampak tak??

Hahhhhh cantik tak?? ingat nak rembat aje tapi memandangkan baru aje beli handbeg so pendam duluuuu..PINK youuuuu

Ok mari balik, sudah penat hanya melihat aje..mama tak belanja, sebab dia habiskan duit untuk dirinya..aku hanya membawa beg..beg..beg yang mengandungi barang mamaku..tak pe boleh syer-syer gitu ahakkkkk..

Love you all…